Politica de confidentialitate

Tratăm cu seriozitate si responsabilitate confidențialitatea datelor cu caracter personal, iar securitatea acestora reprezintă o prioritate pentru noi.

De aceea, ne angajăm să respectăm regulile impuse de Regulamentul european nr. 679/2016, denumit “Regulamentul”, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Prin intermediul prezentei politici va explicăm ce date cu caracter personal prelucrăm, cum le colectăm, cum le folosim și, mai ales, cum iți protejăm aceste date.

De asemenea, te informăm și asupra drepturilor de care beneficiezi și te ghidăm cu privire la modalitatea de exercitare a acestora.

Protecția datelor

Siguranța datelor este o prioritate pentru noi. Folosim informațiile tale personale cu scopul de a-ți trimite pe adresa ta de email cele mai interesante noutăți legate de produsele și serviciile noastre, sau despre joburile disponibile în cadrul companiei. Datele personale ne ajută să iți oferim o navigare personalizată pe site-ul nostru.

Cum folosim datele personale

Folosim datele tale numai în cazul în care avem acordul tău. Explicarea tuturor tipurilor de date pe care le colectam și modul în care le folosim:

Adresa de email: o folosim pentru a-ți trimite newslettere cu cele mai interesante subiecte despre produsele și soluțiile noastre care te-ar putea interesa.

Prenumele și Numele: le folosim pentru a personaliza mail-urile pe care le trimitem.

Numărul de telefon: folosim numărul de telefon pentru a te putea contacta rapid în cazul în care dorești să stabilim o întâlnire.

Datele furnizate pentru transmiterea de materiale informative privind produsele și soluțiile SC DETUNATA SRL: numele și prenumele dumneavoastră; adresa de email; adresa poștală; numărul de telefon.

Pentru simpla navigare pe site nu este necesar să ne furnizați nicio dată personală.

Partajarea datelor personale: datele dumneavoastră nu vor fi oferite/vândute către terți. Singurele entități care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt angajații interni din cadrul departamentului de marketing și serviciul externalizat care ofera funcționalitatea de newsletter.

Dezabonarea de la newsletter: vă puteți dezabona în orice moment de la newsletterul nostru printr-un click de dezabonare din corpul email-ului primit, sau prin trimiterea unui email către noi in care solicitați în mod expres dezabonarea, mesaj trimis din chiar adresa de email în cauză (în vederea preîntâmpinării dezabonărilor accidentale/frauduloase); acestei solicitări i se va da curs în termen de maxim 48 h (zile lucrătoare) de la primire.