Kern CCS

Este un cantar de precizie cu platforma atasata, a carui functie de baza este cantarirea cu numarare a produselor cu greutate incepand cu 0.05 g si avand o precizie de cantarire (rezolutie) de pana la 999,999 unitati.

Platforma atasata ofera un spectru larg de greutati cantarite; cu ajutorul tastaturii programabile, se pot seta greutatile de referinta; dispune de trei zone de afisare pentru greutate totala, greutate piesa si cantitate totala numarata; memoria interna are o capacitate de 100 de articole, cu text suplimentar, greutate de referinta si tara. Functia „fill to target” (umplere la target) este programabila si de asemenea va indica atingerea acesteia prin intermediul unui semnal luminos. Dispune deposibilitatea optimizarii greutatii de referinta.

Platforma de cantarire este construita din inox, iar componentele interne sunt din otel lacuit. Doza de cantarire este din aluminiu si are un indice IP65. NU dispune de verificare metrologica.

CARACTERISTICI:

Memorie interna; interfata RS 232; functie de numarare; totaluri; interval de toleranta. Greutate cantarita de la 6 la 600 kg.

Optional: lampa pentru semnalizare luminoasa a conformitatii intervalului de toleranta. Aplicatie software Balance Connection pentru transmiterea si prelucrarea datelor cantarite.

Click aici pentru brosura descriptiva a acestuia (Engleza).