Bizerba X-Class II PRO

Este gama cea mai compacta din categoria cantarelor PC, asigurand o performanta sporita cu ajutorul procesorului Intel Quad Core si a memoriei extinse. Avantajul oferit, pe langa designul compact, este imprimanta 3 in 1 ce ofera posibilitatea imprimarii de bonuri, etichete si benzi autoadezive (linerless).

Gama XC II PRO vine cu 4 versiuni:

XC II 100 PRO. Este un cantar PC care asigura optimizarea maxima a spatiului unde este asezat, are o interfata intuitiva si asigura o performanta sporita prin intermediul procesorului Intel Quad Core. Acesta asigura de asemenea flexibilitate sporita pentru toate operatiunile de baza in care este folosit: cantarire, etichetare, indrumare a clientilor, efectuarea de tranzactii multiple etc. Dispune de o imprimanta 3 in 1, unica pe piata, care ofera posibilitatea imprimarii etichetelor, bonurilor sau a bonurilor autoadezive tip linerless cu o viteza de 100 mm/s, alaturi de un ecran de client TFT de 7” sau 10 ” si unul de vanzator de 10.0”. Varianta de culoare disponibila este gri antracit.

XC II 300 PRO. Este un model de cantar multifunctional, compact, care ofera posibilitatea cantaririi, etichetarii, rularii de video-uri promotionale si integrarii in cadrul punctului de vanzare in orice tip de magazin. Se ataseaza cu usurinta unei platforme de cantarire ce poate cantari pana la 150 kg. Intregul dispozitiv se curata foarte usor datorita marginilor curbate ale display-ului. Consumul de energie este redus, iar performanta este asigurata de procesorul IntelQuad Core, pe care pot rula sisteme software de ultima generatie: RetailPowerScale, RetailApps, RetailFramework, RetailIntegratorsKit.

XC II 400 PRO. Acest cantar PC este versiunea suspendata a gamei compacte XC II PRO, fiind destinat zonelor de legume fructe sau peste, unde se doreste evitarea scurgerii lichidelor pe componentele interne, oferind posibilitatea comunicarii de informatii facile catre clienti in timpul vanzarilor asistate. Ca si celelalte versiuni ale gamei, dispune e imprimanta 3 in 1 si de posibilitatea optarii pentru unul sau doua afisaje touch screen de 7” sau 10.1”. Interfata este WLAN iar memoria interna de 60 GB, cu posibilitate de extindere la 120 GB.

XC II 800 PRO. Este un cantar PC este modelul cel mai potrivit pentru magazine, asigurand un contact vizual usor cu clientii precum si rularea de filmulete, reclame, campanii sau promotii pe display-ul multimedia. Dispune de un design robust, compact ce poate fi curatat cu usurinta, alaturi de multiple interfete ce ii permit integrarea usoara in orice tip de retea. Ofera posibilitatea cantaririi exacte chiar daca nu este pozitionat pe o suprafata perfect plana. Imprimanta 3 in 1 ofera un beneficiu unic pe piata, respectiv posibilitatea imprimarii de bonuri, etichete normale sau linerless intr-un singur dispozitiv de inalta performanta.