Bizerba VS 12

Acest model de feliator manual face parte din gama premium de feliatoare, asigurand cele mai inalte standarde de ergonomie, igiena si siguranta in folosire. Dispune de mai multe variante si este destinat pentru mai multe tipuri de produse ce se pot felia manual. In varianta Ceraclen, ofera un plus de usurinta in curatare.

Este potrivit pentru bucatarii, cafenele, restaurante mici sau in punctele de vanzare ale magazinelor.

Designul sau permite curatarea usoara, inlaturarea rapida a componentelor ce trebuie igienizate si de asemenea, operarea sa verticala permite operatorului mentinerea cotactului vizual cu clientul.

Asigura o grosime de feliere reglabila in functie de necesitati, iar motorul sau intern are un consum de energie redus datorita tehnologiei Emotion. Cutitul are un diametru de 330 mm iar produsele ce pot fi feliate trebuie sa aiba diametrul maxim de 225 mm, inaltimea de 225 mm si latimea de 260 mm.

Afisajul este touchscreen si are o interfata usor de folosit, ce poate fi configurata si personalizata si optional se poate include cantar cu greutate de pana la 3 kg. Un aspect important al acestui feliator este ca se poate demonta fara sa fie nevoie de scule sau dispozitive speciale. In varianta VS12 F, este destinat produselor din carne cruda sau de mari dimensiuni, iar VS12F este potrivit pentru produse cu oase.

In varianta standard, carcasa este din aluminiu anodizat, iar optional aceasta poate fi Ceraclean. Grosimea feliilor este intre 0-24 mm, iar pentru setarile speciale se poate ajunge la 0-3 mm. Protectia sa este de IP33. De asemenea, cutitul sau poate avea mai multe variante: Ceraclean, pentru branzeturi sau paine.