Bizerba – Terminal de cântărire iS30

Ofera posibilitatea integrarii sale in linii de productie si dispune de programe complexe ce asigura operarea facila a datelor inregistrate. Tastatura alfanumerica permite introducerea usoara a informatiilor sau stergerea lor, existand posibilitatea indicarii semnalelor acustice pentru diferite situatii.

Terminalul industrial de cantarire iS30 vine cu un display grafic TFT de 5.7” cu o rezolutie de 320×240 usor de citit si poate fi folosit in diferite aplicatii din mai multe industrii. Ca si aplicatii de baza, se enumera numarea, dozarea, intervalul de toleranta, inregistrarea si prelucrarea datelor cantarite. Are un design robust si un IP65 cu posibilitatea optarii pentru IP69 in cazul in care mediul de lucru este dificil. Se poate monta in diferite variante, in functie de necesitate.
Se poate conecta la unul sau doua cantare analogice, Pesa sau de precizie prin intermediul interfetelor RS232, RS422, Profibus DP, Profinet IO, USB, Ethernet si 24 I/Os. Aplicatiile si licentele de care dispune sunt pentru cantarire, numarare, interval de toleranta, statistici, dozare individuala, calibrare dinamica, cantarire in miscare, inregistrarea bazei de date, integrarea de dispozitive input si output. Poate fi protejat cu o carcasa iar cablurile de date sunt incluse in dotarea de baza. Interfetele sunt Ethernet 10, RS232 galvanizat si neizolat, 4E/4A inputuri si outputuri.
Tastatura folie are 39 de taste, dintre care 6 sunt pentru functiile de baza de cantarire, apoi informatii, aducere in 0, tara, stergere tara, inregistrare si tara manuala; 4 taste functionale cu sageti ce pot fi programate; taste numerice pentru introducere de date alfanumerice; taste tip OK, ESC sau acces facil; tasta stand by si pornire/oprire. De asemenea, daca se conecteaza la doua cantare, exista o tasta suplimentara cu ajutorul careia se face comutarea intre acestea.