Bizerba KH – Class II PRO

Gama K CLASS II PRO reprezinta versiunea cea mai inalta a PC Scale-urilor ce imbina tehnologia de ultima generatie cu spectrul larg al functionalitatilor de cantarire si etichetare oferite. Performanta este sporita datorita procesorului Intel Quad Core ce asigura eficienta, rapiditate, acuratete si operativitate.

Dispune de o memorie RAM extinsa ce asigura operarea facila a bazei de date cu produse, o memorie SSD; nu dispune de ventilatie, si are un consum minim de energie. Sistemul de operare este Windows/Linux pe 64 biti, avand pachetul de aplicatii software ce include RetailPowerScale; RetailApps, RetailFramework; RetailIntegratorsKit.

Are un design ergonomic, poate fi asezat pe suprafete care nu sunt perfect plane; schimbul de role se face foarte usor, la fel si curatarea sa; este destinat atat vanzarilor asistate, autoservirii, integrarii in punctul de vanzare, rularii aplicatiilor multimedia. Ca si variante de culori, se poate comanda in versiunea alb sau antracit.
Optionale: afisaj TFT de 7” sau 12.1”, imprimanta duala de bonuri si etichete sau bonuri autoadezive (linerless) sau doua imprimante; Memorie de 60 GB in versiunea de baza, iar optional 120 GB. Interfete disponibile: WLAN, RJ12 si aditional un COM.

Un alt avantaj oferit de cantarele din gama K Class este faptul ca poate fi demontat cu usurinta, unele piese nu necesita instrumente speciale in acest sens. Acest fapt permite curatarea carcasei si a componentelor foarte facila si de asemenea schimbarea rapida a rolelor de etichete.

Ca si celelalte game disponibile, gama KH vine cu 4 variante de cantare astfel:

KH II 100 PRO. Aceasta varianta este cea mai simpla si ergonomica, necesitand un spatiu redus de depozitare si avand un design aparte si foarte placut. Este ideal pentru folosirea in cadrul vanzarilor asistate, autoservirii sau doar pentru etichetare. In cazul in care este nevoie sa se cantareasca produse cu greutate mai mare de pana la 150 de kg, se poate atasa unei platforme separate de cantarire, asigurand o performanta sporita alaturi de functiile de rutina precum cantarire, etichetare, publicitate, vanzare incrucisata. Punctul forte al acestui model de cantare este afisajul touch screen care face posibila operarea sa facila si comunicarea de informatii legate de campanii, promotii etc astfel incat clientii sa aiba o experienta de cumparare cat mai buna. Cantarul se poate atasa la o platforma suplimentara care cantareste pana la 150 kg. Este disponibil in doua variante de culoare, alb si antracit.

KH II 200 PRO. Spre deosebire de modelul anterior, KH II 200 vine cu un afisaj client suspendat, facand facila furnizarea de informatii suplimentare clientilor, a promotiilor sau a reclamelor prin intermediul inregistrarilor video. Functiile sale de baza sunt cantarirea produselor, etichetarea lor si informarea clientilor in privinta mesajelor promotionale. Performanta sa inalta este asigurata de platforma PC deschisa a sa, care dispune de memorie sporita ce asigura posibilitatea operarii de aplicatii software “3rd-party”.

KH II 400. Aceasta este versiunea de cantar suspendat din gama KH II, destinata vanzarii produselor tinute in mediu lichid cum sunt unele fructe, peste sau fructe de mare. Astfel este evitata total scurgerea lichidelor pe componentele interne ale acestuia. Dispune de o interfata usor de folosit, alaturi de afisajul de operator de mari dimensiuni pe care se pot rula informatii, reclame sau produse aflate in diferite promotii.

KH II 800. Este modelul cel mai ergonomic, asigurand o flexibilitate sporita si o performanta remarcabila avand la baza de procesorul Intel Quad Core si de o memorie RAM considerabila. Acesta garanteaza operativitate maxima, viteza si precizie de cantarire, poate fi programat foarte usor pentru a transmite mesaje promotionale sau campanii de cross-selling. Are un design robust, poate fi folosit pe suprafete care nu sunt perfect plane si dispune de functionalitati multiple ce pot fi adaptate cerintelor specifice fiecarui tip de business unde este folosit. Afisajul operatorului suspendat asigura un contact vizual cu clientul in permanenta si de asemenea asigura curatarea foarte usoara a platanului, neexistand riscul scurgerii de lichide pe componentele sale. Poate fi folosit cu succes atat la tejghea, in interiorul unitatii de tip autoservire cat si in punctul de vanzare, acesta putand fi legat la casa de marcat si la sertarul de bani.