Bizerba GLP 58

Etichetatorul manual Bizerba GLP 58 este foarte robust, potrivit ca si imprimanta individuala sau ca si componenta a unei retele, aducand un plus de rapiditate in utilizare si de functionalitati. Poate fi integrata cu alte echipamente precum verificatoare de greutate, terminale de cantarire etc si ofera o gama larga de aplicatii de utilizare. Permite imprimarea atat a codurilor de bare standard (pana la 3 coduri de bare), cat si a unor formate de etichete personalizate. Driverul Windows de care dispune, asigura imprimarea atat a etichetelor create cat si cele personalizate cu ajutorul softului Bizerba Label Designer (BLD).

Este potrivit pentru imprimarea listelor provenite din sistemele logistice, ce contin informatii privind greutatile cantarite. De asemenea poate fi folosita ca imprimanta pentru elemente grafice create cu ajutorul aplicatiilor Windows sau BLD (Bizerba Label Designer).

Se conecteaza in retea si poate fi accesat via internet. Schimbul rolei de etichete se face foarte usor si rapid, si nu genereaza oprirea procesului de productie. Implica costuri reduse de mentenanta si se poate repara fara ajutorul ustensilelor suplimentare. Permite imprimarea de etichete cu design special prin imprimare termica.

CARACTERISTICI TEHNICE:
– metoda imprimare: transfer termic direct.
– rezolutie 8 puncte/mm
– latime imprimare 54 mm
– viteza imprimare 80 mm/s
– lungime eticheta 62 mm
– dimensiuni etichete min 30 mm latime x 25 mm Inaltime; max 58 latime x 166 mm inaltime
– diametru intern rola 40 mm; diametru extern rola 150 mm;
– posibilitate de imprimare a imaginilor in partea de jos.