Bizerba VS12 D/W

Este un feliator complet automat din gama Premium care dispune de functionalitati multiple in conditii de igiena maxima.

Asezarea feliilor se poate face in diferite moduri, in functie de optiunea operatorului, iar suprafata de depozitare este din inox si se poate dezasambla cu usurinta.

Este potrivit pentru unitati cu vanzare asistata, in care se doreste optimizarea timpilor de feliere si indrumare a clientilor. Mai exact, in timpul in care are loc felierea propriu-zisa, vanzatorul poate oferi spre vanzare alte produse. Operarea feliatorului este facila, iar tastatura de tip folie permite acest lucru.

Poate fi folosit si in regim manual, semiautomat, pe langa modul automat de baza. Operarea manuala functioneaza pe baza unui sistem asistat servo. Dezasamblarea sa se face fara ajutorul dispozitivelor suplimentare iar curatarea componentelor se face foarte usor, fiind protejat anti coroziune. Motorul sau are un consum redus de energie, nivelul de zgomot este de asemenea redus iar zona de depozitare a feliilor taiate este ferita de caldura emisa de acesta. Functionarea sa automata permite operatorului sa serveasca clientii in timp ce feliatorul merge in mod automat.

Detalii tehnice:
– 18 modele diferite de depozitare disponibile.
– in timpul ascutirii cutitului, acesta este acoperit in totalitate, fara a exista riscul de accidentare.
– potrivit pentru produse de dimensiuni mari.
– butoanele senzorilor permit indicarea luminoasa si folosirea foarte usoara a dispozitivului.
– carcasa din aluminiu anodizat sau Ceraclean.
– suprafata de baza 520 x 433 mm.
– diametru cutit 330 mm.
– dimensiuni produs: fara brat de depozitare: diametru 225 mm; inaltime 175 mm; latime 260 mm. Cu brat de depozitare: diametru 180 mm; inaltime 175 mm; latime 240 mm.
– dimensiuni felii: 0-24 mm fara brat/ 0.5-8 mm cu brat; setari speciale 0-3 mm.
– protetie IP 33.

Optional:
– cutit Ceraclean sau pentru branzeturi.
– varianta de car potrivita produselor cu lungime mare de pana la 60 cm.