Solutii integrate


Sisteme de ProductieSe adreseaza companiilor medii si mari care activeaza in urmatoarele industrii: a carnii, a produselor pescaresti, a semipreparatelor, a produselor lactate si a panificatiei. Va oferim posibilitatea sa accelerati activitatea globala si locala a intreprinderii dumneavoastra, cu ajutorul unor unelte informatice performante, perfect adaptate activitatii dumneavoastra.


Conceptul inovator de gestiune a activitatii propus de compania noastra permite adaptarea reala la particularitatile diferitelor meserii agro-alimentare si raspunde la constrangerile din ce in ce mai mari care apasa pe acest sector. Acest concept permite modelizarea productiei printr-o inlantuire continua sau discontinua de activitati.

Solutiile noastre acopera cele mai importante functii ale gestiunii productiei agro-alimentare, la un nivel de specificitate foarte inalt: calculul nevoilor nete, generarea si pozitionarea ordinelor de fabricatie, trasabilitatea si calitatea; costurile standard si reale ale mai multor componente (materii prime, ambalaje etc.); gestiunea stocurilor reale si previzionale in functie de amplasament, de data de expirare, de calitate gestiunea resurselor (mana de lucru, masini); caietele de sarcini pentru fabricatie si ambalare; controlul randamentelor si al productivitatii Organizarea, ordonarea si planificarea productiei pentru situri de productie multiple (Plan Director de Productie); administrarea retetelor ; administrarea comenzilor de la clienti si/sau furnizori; vizualizarea diferentelor de necesar de materie prima pentru realizarea unor produse finite.

Printre functionalitatile acestui sistem sunt: receptia valorica; comenzi clienti; stoc management; trasabilitate; managementul productiei; livrare; raportare; interfatare contabilitate; interfatare echipamente de cantarire.

Beneficii concrete:
- Dispar notele de cantar de pe intreg fluxul, cantarele fiind integrate in aplicatie: se economiseste timp si se elimina erorile umane.
- Se mentine trasabilitatea de catre sistem avnd o raportare rapida si usoara in caz de probleme
- Se mentin stocurile in timp real
- Se controleaza costurile de productie

Echipamente componente:
- Terminale cantarire
- Terminale industriale
- Etichetatoare
- Computere mobile
- Echipamente Wireless LAN