TERMENI UTILIZARE SITE

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale site-ului nostru, în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în contextul utilizarii site-ului nostru. Societatea nostra va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR (General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Site-ul www.detunata.ro este website-ul oficial al companiei Detunata srl. Termenii si conditiile de utilizare se refera strict la acest site si sunt valabile pentru toti utilizatorii acestuia.Fotografiile, imaginile, textele expuse sunt proprietatea Detunata Srl sau a colaboratorilor sai, care au autorizat utilizarea lor.

Continutul site-ului www.detunata.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat sau copiat. Imaginile folosite sunt cu titlu de prezentare. Compania isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza informatiile de pe site, in special caracteristicile tehnice, modelele de echipamente sau solutii oferite.

Compania Detunata Srl oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul, se va oferi automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor sale.
Detunata SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării siteului.
Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Detunata SRL și colaboratorii/afiliații sai.

Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către Detunata SRL, la adresa: Spartacus nr 19,  Brasov, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a cărăr prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prelucrarea datelor cu caracter personal – Nota de informare

In contextul:
–    Prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare, Regulamentul),
–    Prelucrarii de catre Detunata Srl anumitor date cu caracter personal.

Astfel, pentru a va abona la serviciul de newsletter, minimul de informatii care ne sunt necesare sunt numele, prenumele si adresa d-voastra de e-mail. Dupa ce v-ati abonat, va putem transmite e-mailuri al caror continut consideram ca v-ar putea interesa. Totodata, newsletter-ele transmise de noi pot fi personalizate in functie de interesul manifestat d-voastra pentru anumite produse si de regimul juridic, financiar-fiscal al acestora, deci pot avea si continut de marketing. Cu toate acestea, d-voastra detineti controlul referitor la primirea de newslettere, asa incat puteti decide in orice moment sa va dezabonati de la acest tip de informari.

Formularul de contact pus la dispozitie pe site preia informatii referitoare la numele si prenumele d-voastra, la adresa de e-mail, la numarul de telefon, la departamentul din cadrul Detunata caruia ii adresati mesajul, precum si la mesajul pe care doriti sa ni-l trimiteti; in mod optional, strict la alegerea d-voastra, ne puteti oferi si denumirea companiei in numele caruia ne scrieti. Folosim datele colectate in acest mod pentru a avea mijloacele necesare comunicarii raspunsului solicitat de d-voastra.

In concluzie, prelucram datele anterior mentionate:
–    in vederea comunicarii de mesaje de tip newsletter, daca v-ati abonat la acest serviciu, inclusiv in vederea trimiterii de mesaje cu caracter informativ referitor la drepturile si obligatiile d-voastra ca urmare a unor modificari, actualizari, aparitiei unor noi prevederi legale privind regimul produselor care prezinta interes pentru d-voastra;
–    in scop de marketing direct, adica pentru a va tine la curent cu produsele si/sau serviciile noastre si doar daca daca optati in mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar si in astfel de cazuri, va asiguram ca aveti o opțiune usor de folosit pentru a va retrage consimtamantul in orice moment, fie prin optiunea de dezabonare din continutul newsletter-ului, fie contactandu-ne prin e-mail la adresa office@detunata.ro

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ulnostru si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:
-prelucrarea acestor date si informatii personale de catre societatea nostra în vederea efectuarii de studii de piata;
– transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
– solutionarea de catre societatea nostra a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);
– alte activitati întreprinse de societatea nostra si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „Contact” din site.